Folytatjuk kötetlen beszélgetésünket a borról Gábor Petrányival és Polák Dáviddal – ismét itt a 0,75 bistro és a Palack videoblogja!

Kértük a véleményeteket, hogy miről hallanátok szívesen és leginkább a Magyarországi borvidékeinkről szeretnétek többet megtudni.

A fiúk nem is tétováztak, máris belefogtak egy újabb sorozatba! Következzék tehát Szekszárd; ami nem titkoltan az egyik kedvencük. Több okozata is van annak, hogy a szekszárdi borok miért olyanok amilyenek és az hogy melyik borunk a “Magyar Pinot Noir” a lenti videóból megtudod!

Ha tetszett, oszd meg Te is és írd meg kommentben, milyen témáról hallanál még szívesen tőlük!

BorVlog 15 - Borvidékek: Szekszárd

BorVlog - Borvidékek: Szekszárd Folytatjuk kötetlen beszélgetésünket a borról Gábor Petrányival és Polák Dáviddal - ismét itt a 0,75 bistro és a Palack videoblogja! Kértük a véleményeteket, hogy miről hallanátok szívesen és leginkább a Magyarországi borvidékeinkről szeretnétek többet megtudni. A fiúk nem is tétováztak, máris belefogtak egy újabb sorozatba! Következzék tehát Szekszárd; ami nem titkoltan az egyik kedvencük. Több okozata is van annak, hogy a szekszárdi borok miért olyanok amilyenek és az hogy melyik borunk a "Magyar Pinot Noir" a lenti videóból megtudod! 🙂 Ha tetszett, oszd meg Te is és írd meg kommentben, milyen témáról hallanál még szívesen tőlük! Blogjainkat és videoblogjainkat is megtaláljátok az oldalainkon: www.075bistro.hu www.palackborbar.hu

Közzétette: 0,75 bistro – 2017. február 7.