A 0,75 bistroban egész hónapban Márton napot tartunk, mert a Chef ajánlat csupa libaságból és kacsaságból áll és egész novemberben elérhető. Novemberben érkeznek az újborok is, amiket a libaságok mellé ajánlunk.
A hiedelem szerint ludat illik enni Márton napján, mert aki Márton-napján nem eszik libát, az majd egész évben éhezik. Ezért nézzék meg jól a Chef ajánlatunkat. a következőkkel készülünk: Liba falatok zsírjában, házi kenyérrel, savanyúval; Libamell terrine, zöldségek, vörösborecetes-diós saláta; Tejszínes libaraguleves maceszgombóccal; Konfitált libacomb, szilvás-káposztás rétes, zsírban sült burgonya, jus hab, almaecetes saláta; „A bornak szent Márton a bírája.” Márton napján újbort is illik inni, ezzel kapcsolatban Polák Dávid tanácsait fogadjuk meg:  „Borászati szempontból ugyanakkor azt a bort hívjuk újbornak, mely teljesen kierjedt, de nulla érlelést kapott. Ebből kifolyólag hiányoznak belőle a másodlagos érlelési aromajegyek. Az elsődleges gyümölcsös aromák jellemzik, melyek a szőlőből származnak. Sokszor nem tükrösek, opálos, zavaros színben pompáznak. Újbort minden színben kóstolhatunk (fehér, rosé, vörös), de a frissen palackozott újborok egyiket sem javasoljuk otthon érlelni, ezek nagy része hónapokon, de maximum egy éven belül fogyasztandó.”