Az újévben is jelentkezik Gábor Petrányi és Polák Dávid – itt a 0,75 bistro és a Palack videoblogja!

Biztos, hogy az év utolsó napján mindenkinél előkerült a behűtött buborékos csoda, de vajon tudjátok e milyen technológiai különbségek rejtőznek mögötte. Az első részből kiderül, hogy miért is erősebbek-lágyabbak a buborékok néhányban és persze az is, hogy mi magyarok melyiket részesítjük előnyben!

Ha tetszett, oszd meg Te is és írd meg kommentben, milyen témáról hallanál még szívesen tőlünk!

<div id="fb-root"></div> <script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.7&appId=954267624694072"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-video" data-href="https://www.facebook.com/075bistro/videos/1850865665154155/" data-width="500" data-show-text="false"><blockquote cite="https://www.facebook.com/075bistro/videos/1850865665154155/" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/075bistro/videos/1850865665154155/">Buborékok a borban 1. rész</a><p>BorVlog 13 - Buborékok a borban 1. rész Az újévben is jelentkezik Gábor Petrányi és Polák Dávid - itt a 0,75 bistro és a Palack videoblogja! Biztos, hogy az év utolsó napján mindenkinél előkerült a behűtött buborékos csoda, de vajon tudjátok e milyen technológiai különbségek rejtőznek mögötte. Az első részből kiderül, hogy miért is erősebbek-lágyabbak a buborékok néhányban és persze az is, hogy mi magyarok melyiket részesítjük előnyben! Ha tetszett, oszd meg Te is és írd meg kommentben, milyen témáról hallanál még szívesen tőlünk! Blogjainkat és videoblogjainkat is megtaláljátok az oldalainkon: www.075bistro.hu www.palackborbar.hu</p>Közzétette: <a href="https://www.facebook.com/075bistro/">0,75 bistro</a> – 2017. január 10.</blockquote></div>