Blog

Munkatársaink: Marci

Munkatársaink: Marci

Bemutatjuk Marcit, aki két éve dolgozik már nálunk és azon túl, hogy műszakvezető felszolgáló igazi Jolly joker! Kedvenc étele a lazac steak az étlapról, szerinte a Tokio Ice tea koktél a legfinomabb és igazi furmint fan.  Szent Tamás vagy a Gizella pince furmintjait...

Boros arcok: Nádas Szilárd, Nádas Borműhely – BorVlog

Boros arcok: Nádas Szilárd, Nádas Borműhely – BorVlog

Fiatal borászunk, kalandos életúttal - készített bort Bordeaux-ban, Ausztráliában, kanadai sivatagban, pedig nem szeret repülni 🙂 Saját borműhelyében különleges tételekkel is kísérletezik: szívügye a viktória gyöngye és a pezsgőkészítés, és még piros szürkebarátja is...

BorVlog – Borvidékek: Balatonfüred – Csopak

BorVlog – Borvidékek: Balatonfüred – Csopak

Nekünk a Balaton a Riviéra - avagy ismét jön Gábor Petrányi és Polák Dávid és velük a 0,75 bistro és a Palack videoblogja! Tovább kalandozunk a borvidékeken; következő állomás nem más mint Magyarország egyik legnaposabb borvidéke! Miért igazi kihívás az ottani talaj...

Évjárat: egy fontos támpont a boroknál

Évjárat: egy fontos támpont a boroknál

A borok címkéit vizsgálva a termelő, a bor neve, az alkoholfok és a szőlőfajta mellett majdnem minden bornál találkozunk egy évszámmal is, azaz az évjárattal. A legfontosabb, hogy tudjuk ez az évszám azt jelöli melyik évben szüretelték a szőlőt, nem pedig azt mikor...

BorVlog – Borvidékek: Szekszárd

BorVlog – Borvidékek: Szekszárd

Folytatjuk kötetlen beszélgetésünket a borról Gábor Petrányival és Polák Dáviddal - ismét itt a 0,75 bistro és a Palack videoblogja! Kértük a véleményeteket, hogy miről hallanátok szívesen és leginkább a Magyarországi borvidékeinkről szeretnétek többet megtudni. A...